AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu "Novo jutro", koji vode Predrag Sarapa i Dea Đurđević tema za gosta lekara je na koje sve bolesti pluća može da ukaže kašalj.

Štampu prelistavamo sa Miroslavom Lazanskim, komentatorom dnevnog lista "Politika".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zašto još uvek nema nikakvih informacija o istrazi ubistva Olivera Ivanovića, tema je o kojoj razgovaramo sa Božidarom Spasićem, bivšim obaveštajcem i generalom Božidarom Delićem.

O poslednjim dešavanjima na Kosovu i Metohiji,stanju u domaćim medijima ali i predstojećim Beogradskim izborima, pričaćemo sa Markom Matićem, urednikom medijske mreže Antidot.

Kakva će na kraju biti sudbina Specijalnog suda za ratne zločine tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa advokatima Tomom Filom i Branislavom Petronijevićem i Milovanom Drecunom, predsednikom skupštinskog Odbora za KiM.

Gde su propuštene šanse u rešavanju kosovskog pitanja, kako je na ovaj problem gledao Milošević i ko bi mogao da stoji iza ubistva Olivera Ivanovića, samo su neke od tema o kojima ćemo razgovarati sa Zvonimirom Trajkovićem, nekadašnjim savetnikom Slobodana Miloševića i Zoranom Ostojićem, novinarom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Zijaha Sokolovića, sa kojim ćemo razgovarati o njegovoj predstavi Kabares Kabarei koja ove godine slavi 25 godina od početka izvođenja.

Naš gost biće i Darko Stošić, MMA borac koji je nedavno postao član UFC-a, najelitnijeg i najvećeg udruženja za promociju boraca.

#Novo jutro

'